Wat we doen

Tuinwens Kas

Wil je graag met de klant inspiratie opdoen voor de tuin? Dat kan in onze Tuinwens Kas. Leg de tekeningen op tafel, deel je ideeën en loop een rondje over ons terrein.

Glazen kas

De klant meenemen in het proces

Ga je een nieuwe tuin aanleggen? Neem de klant mee in het proces. Daar helpen we je graag bij. Doe samen inspiratie op in onze Tuinwens Kas. Deze sfeervolle glazen kas staat midden op ons terrein.

Leg de tekeningen op tafel, bespreek de tuinwensen en denk het plan nog eens uit. Aansluitend kun je samen over ons terrein lopen. Zoek gelijk de juiste planten uit of deel jouw ideeën.

Gevoel bij het tuinplan

De Tuinwens kas geeft jouw klant meer gevoel bij het tuinplan. Tussen het groen is het immers een stuk makkelijker om zich de nieuwe tuin voor te stellen. Je kunt de kas speciaal reserveren voor jou en je klant. Zo weet je zeker dat je er terecht kunt.

Is het slecht weer? Er staat een kachel en golfkarretje tot je beschikking. Natuurlijk is er ook koffie en thee aanwezig. Aan alles is gedacht.

De voordelen van onze Tuinwens kas

Meerwaarde voor jouw verkoopproces Beleving: zien is kopen Voor jou én je klant Mogelijkheid om de kas te reserveren Zoek direct de planten uit Gebruik Mijn Veluweplant om verkooplabels te scannen
Koffie in de kas

Reserveer jouw
moment in onze kas

Gebruik onze handige afsprakenplanner hiernaast om de kas te reserveren. Zo weet je zeker dat je de kas voor jou en je klant alleen hebt.