Ons assortiment

Bomen

Op zoek naar een groenblijvende leiboom, fruitboom of oude productieboom? Bij ons vind je het allemaal. Ook als je specifieke lei- en vormbomen nodig hebt. Die maken we voor je op maat.

Overzichtsfoto bomen

Over onze bomen

Jaarrond leverbaar Kleine tot hele grote bomen op voorraad 3 hectare bomen in container Van Acacia tot Ziziphus Een geschikte boom voor iedere plek Sterke, gezonde kwaliteit
Medewerker met boom
Bomen met kluit
Bomen
Bomenlijnen
Cornus kousa
Druppelaar
Cercis Golden Falls
Liquidambar kluiten
Bomen
Cercis Carolina sweetheart
Bomenlijnen

In pot, met kluit of blote wortel

Bij ons vind je een breed assortiment aan bomen. Van eigen kwekerij in pot, met een kluit of als blote wortel in de kuiling. Doordat we bomen ook zelf kweken, kunnen we in het seizoen leveren en daarbuiten. Het is maar net wat je nodig hebt. Wil je graag een vormboom op maat? Of een specifieke leiboom? We maken ze graag voor je.

In onze voorraad vind je bomen met een gangbare stamomtrek, maar ook meer dan dat. Van kleine tot volwassen exemplaren. Denk aan jonge fruitbomen of solitaire zware bomen.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? We beantwoorden de meestgestelde vragen hier. Voel je ook vrij om ons te bellen. Of kom langs en vraag advies aan onze productspecialisten. We staan voor je klaar!