Ons assortiment

Lei- en vormbomen

Lei- en vormbomen zijn onmisbaar in de tuin. Van stadstuin tot landgoed. Je vindt ze overal. Wil jouw klant graag een specifieke afmeting of vorm? We maken de bomen graag op maat of gaan op zoek naar oude voorgevormde bomen.

Lei- en vormbomen

Over onze lei- en vormbomen

Veel (wintergroene) leibomen op voorraad Ideaal voor in een kleine tuin Leirek minimaal driekwart gevuld Maatwerk mogelijk Vers geleid en meerjarig voorgeleid Leibomen bieden privacy en schaduw
Bomenlijn leibomen
Platanen
Dikke dakplataan
Medewerker maakt leiboom
Phoninia f. Red Robin leivorm
Plataanschors
Medewerker maakt leiboom
Lei- en vormbomen
Medewerker maakt leiboom
Leibomen wortelgoed
Prunus I Novita
Evert-Jan

Leibomen op maat

Windvanger, dakboom om in de schaduw te kunnen zitten, inkijkbeperking. De leiboom heeft veel functies. In ons assortiment vind je bladverliezende én groenblijvende varianten. We streven naar een leirek dat minimaal 75% gevuld is. Zo garanderen wij de kwaliteit van onze leibomen.

We hebben een grote voorraad van standaardmaten, jaarrond. Heb je een speciale afmeting nodig? Ook dat is geen probleem. Wij maken de leibomen graag op maat voor je. Ideaal voor een strakke bomenlijn bij een aflopende tuin bijvoorbeeld.

Vormbomen op maat

De karakteristieke groei van een vormboom trekt de aandacht. In ons assortiment vind je dakbomen, in allerlei soorten en maten. Ben je op zoek naar een unieke vormboom voor jouw klant, bijvoorbeeld een kubus? We kunnen alles maken! Laat maar weten wat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? We beantwoorden de meestgestelde vragen hier. Voel je ook vrij om ons te bellen. Of kom langs en vraag advies aan onze productspecialisten. We staan voor je klaar!