Ons assortiment

Rhododendrons

Rhododendrons zijn uitbundige bloeiers. Deze groenblijvende heesters hebben een eigen plek op ons terrein. Ze zijn erg gewild. Daarom bieden we ze in allerlei maten aan én kweken we ze ook zelf.

Rhododendrons

Over onze rhododendrons

Rijke bloei in het vroege voorjaar Biedt privacy bij gebruik als erfafscheiding Uit voorraad leverbaar in alle maten tot 250+ Wekelijkse aanvoer van verse voorraad Wintergroen en goed winterhard Desgewenst tuinturf bijgeleverd: los, in bigbag, of in zakken
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons
Rhododendrons

Van kleine tot volwassen exemplaren

Rhododendrons hebben we in elke maat. Van kleine tot volwassen solitaire exemplaren. Solitaire rhododendrons kopen we in Duitsland. We kweken dit type heester ook zelf. Zo heb je ook de mogelijkheid om volwassen rhododendrons uit te zoeken.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? We beantwoorden de meestgestelde vragen hier. Voel je ook vrij om ons te bellen. Of kom langs en vraag advies aan onze productspecialisten. We staan voor je klaar!

  • Hoeveel rhododendrons heb ik nodig per m2?

    Dit verschilt per grootte van de rhododendrons en is afhankelijk van hoe snel de uiteindelijke situatie gerealiseerd moet worden. Het is beter om binnen het beschikbare budget te kiezen voor minder/kleinere planten per vierkante meter en meer te investeren in een goede bodem.

  • Kan een rhododendron in de volle zon staan?

    Een rhododendron is van oorsprong een bosplant en geeft dus de voorkeur aan een schaduwrijke omgeving.

  • Hoe kan ik een rhododendron het beste poten?

    De kluit van een rhododendron plant je voor de helft in de bestaande grond en de rest van de kluit vul je vervolgens aan met tuinturf. Rhododendrons staat bij voorkeur iets hoger dan het maaiveld. Turf bevat van nature geen voedingsstoffen, het is dus belangrijk om de rhododendrons regelmatig te bemesten.